Сервис и импементација

Нашиот сервис врши сервисирање и оддржување на следните видови безбедносни системи:

- Алармни системи за заштита од провала, кражба и напад
- Системи за видеонадзор
- Системи за контрола на пристап
- Системи за детекција и дојава за пожар
- Системи за автоматска детекција и гасење на пожар
- Системи за детекција и дојава за присуство на вода
- Радио-комуникациски системи и полициска техника
- Домофонски и видео-домофонски системи;
- Хотелски безбедносни системи (Хотелски електронски брави, сефови, штедачи на енергија, панични системи за бања)
- Контрола на возила со рампи, автоматски капии и врати и слично
- Автоматизирани паркинг системи со наплата
- Интегрирани безбедносни системи
- Системи за периметарска заштита
- Автоматизација на домови

Сервисот вклучува висококвалификувани инженери и техничари со повеќегодишно професионално искуство во сферата на сервисирање на безбедносни системи.


НИКОБ нуди гаранција и сервис на инсталираните системи, со дежурни сервисни екипи, 24 часа на ден.
Пријави дефект
 

Бесплатна безбедносна проценка