Гратис безжични алармни системи

 

Специјална понуда од Никоб.

  • - Гратис безжичен алармен систем од реномираниот бренд на ПАРАДОКС - Канада
  • - Бесплатна монтажа.
  • - Без трошоци за дојава.
  • - 2 минути средно време на интервенција.
  • - 90 патроли на смена.
  • - Ограничени количини.
  • - Од 15 евра месечно.
Бесплатна безбедносна проценка