ВИДЕО НАДЗОР АПРИЛ 2017

Со видео надзорот на Никоб имајте го вашиот дом и бизнис секогаш пред очи.
Професионален FullHD систем за видео надзор со внатрешни и надворешни камери во комплет со дигитален видео рекордер од најреномиран светски бренд.

Пристап било кога и од било каде на вашиот телефон, таблет, лаптоп.
Слика со FullHD резолуција.

Специјални поволности и за нашите постојани клиенти како и за тие што купуваат систем за видео надзор во пакет со услугата техничко патролно обезбедување или услугата видео мониторинг.
Од 350€ за 4 канален систем и 635€ за 8 канален систем

Алармно обезбедување со 3 месеци гратис претплата

Против провала, кражба и пожар!
24 часовно Никоб обезбедување од 15 € месечно и 3 месеци гратис претплата.

Нарачајте на 3088 500 или на nikob.com.mk.
Бесплатна безбедносна проценка