• nikob@nikob.com.mk
  • 02 / 3088 - 500 | 02 / 3088 / 505
  • Пон - Пет 8:00 - 16:00
https://nikob.com.mk/wp-content/uploads/2022/10/Bojan_6_CKU-2.png

  • Транспорт на пари и вредносни пратки

  • Сигурен и безгрижен транспорт на вашите пари

  • Иновативни софтверски решенија за контрола на вашите пари и следење на процесот

  • Современ и брз трансфер на пари

  • Финансиски бенефит за Ваш и Вашата компанија

  • Обработка на монети

  • Најмодерни хардверски решенија за обработка на парите

  • АТМ услуги