• nikob@nikob.com.mk
  • 02 / 3088 - 500 | 02 / 3088 / 505
  • Пон - Пет 8:00 - 16:00

ЗОШТО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ НИКОБ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ?

НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1998 година во Скопје и е првата судски регистрирана компанија за обезбедување во Македонија. Лојалноста, стабилноста и професионалноста беше одлика на компанијата од почетокот на нејзиното работење. Тоа беше единствениот предуслов НИКОБ, 25 години да е број еден агенција за обезбедување на имот и лица во Македонија. Нашата политика во работењето се заснова на квалитет на услугите кои ги нудиме, користење на напредна технологија и достапност за сите. Ние секогаш сме посветени на работењето и на секојдневно подобрување на квалитетот во сите сегменти на понудените услуги, со што тежнееме и работиме лидерското место да го задржиме засекогаш.

25+

години искуство

2000+

вработени

100+

патроли на смена

22000+

клиенти и објекти

Побарај понуда