• nikob@nikob.com.mk
  • 02 / 3088 - 500 | 02 / 3088 / 505
  • Пон - Пет 8:00 - 16:00

Нашиот сервис врши сервисирање и оддржување на следните видови безбедносни системи:

– Алармни системи за заштита од провала, кражба и напад
– Системи за видеонадзор
– Системи за контрола на пристап
– Системи за детекција и дојава за пожар
– Системи за автоматска детекција и гасење на пожар
– Системи за детекција и дојава за присуство на вода
– Радио-комуникациски системи и полициска техника
– Домофонски и видео-домофонски системи;
– Хотелски безбедносни системи (Хотелски електронски брави, сефови, штедачи на енергија, панични системи за бања)
– Контрола на возила со рампи, автоматски капии и врати и слично
– Автоматизирани паркинг системи со наплата
– Интегрирани безбедносни системи
– Системи за периметарска заштита
– Автоматизација на домови

Сервисот вклучува висококвалификувани инженери и техничари со повеќегодишно професионално искуство во сферата на сервисирање на безбедносни системи.

НИКОБ нуди гаранција и сервис на инсталираните системи, со дежурни сервисни екипи, 24 часа на ден.