• nikob@nikob.com.mk
  • 02 / 3088 - 500 | 02 / 3088 / 505
  • Пон - Пет 8:00 - 16:00

Системите за домашна автоматизација ги оптимизираат ресурсите во домот со цел да се зголеми нивото на удобност и безбедност. Како и да се подобри квалитетот на животот во самиот дом на начин што мануелно или автоматски да управува со сите електрични и електронски системи за греење и климатизација, осветлување, електични тенди и моторизирани автоматики во домот и нуди едноставена, интуитивна интеракција на сет од алатки.

 

Домашната автоматизација на BPT е збир на интегрирани и надградливи функции за контрола и менаџмент на вашиот дом. HOME SAPIENS крие огромен број на функции кои животот во вашиот дом го прават лесен, комфорен и пред се сигурен. Главната карактеристика на системот е неговата едноставност за управување и перфектната модулираност и надградливост. Дизајнирањето, инсталирањето и програмирањето на системот е навистина лесно исто како и неговото користење, изменување и експлоатација на потенцијалите. HOME SAPIENS ги обезбедува не само моменталните потреби туку и потребите за во иднина, поготово за тие со лимитирана подвижност.Предност на системот исто така е и широкиот спектар на терминали со високи перформанси и дизајн и што е најважно со инзвонреден однос на квалитет и цена.